Binnenhof 51 | 7608 KH Almelo | Tel. contactpersoon: 0546-861060

Over SeniorWeb

Op deze pagina geven wij u informatie over de landelijke vereniging SeniorWeb

Over SeniorWeb

SeniorWeb wil iedereen de mogelijkheden van de computer en internet zelf laten ervaren. Ons uitgangspunt is dat dit voor én door senioren gebeurt. Daarom werkt SeniorWeb samen met 400 Leercentra in het hele land. De SeniorWeb Leercentra zijn aangesloten bij SeniorWeb, maar opereren zelfstandig.

Organisatie en missie

SeniorWeb, opgericht in 1996, is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk met 3.000 vrijwilligers en meer dan 149.000 leden. SeniorWeb heeft als missie ‘participatie én zelfontplooiing van alle senioren in de digitale samenleving’. De kracht van SeniorWeb zit in inspiratie, educatie en ondersteuning. SeniorWeb is er voor iedereen: van de prille beginner tot de gevorderde computergebruiker. Sinds de oprichting heeft SeniorWeb honderdduizenden senioren wegwijs gemaakt in de wereld van computers, internet en e-mail.

Lid worden

Leden én niet-leden van SeniorWeb kunnen lessen in een SeniorWeb Leercentrum volgen. Wie gebruik wil maken van de vele voordelen van SeniorWeb kan lid worden voor slechts € 31,- per kalenderjaar (2018) + gratis praktisch computerboek.

Lid worden

Lid worden kan ook via een SeniorWeb Leercentrum. Vraag in uw Leercentrum naar de speciale folder voor cursisten om lid te worden met 50% korting voor het eerste jaar.

Het SeniorWeb lidmaatschap biedt:

Ongelimiteerde telefonische computerhulp

Computerhulp via internet én zelfs aan huis

4 x per jaar tijdschrift Enter

Ongelimiteerde toegang tot de website

Voordelige computerboeken en accessoires

Wekelijks leerzame nieuwsbrieven

SeniorWeb Nieuwsbrief:

Blijft u graag op de hoogte van het digitale nieuws en de laatste tips? Meld u dan aan voor de landelijke SeniorWeb Nieuwsbrief.

Aanmelden

Wilt u meer weten over SeniorWeb, of een gratis exemplaar van tijdschrift Enter aanvragen? Bezoek onze website www.seniorweb.nl of kijk bij de vragen over SeniorWeb. klik hier©SeniorWeb Almelo - 2020